Activiteiten 2017 en 2018

In de lente gaat het bij Bizzy overal kriebelen, en wanneer de zomer begint is het tijd voor nog meer plezier. Soms lijkt de herfst een beetje saai, maar je kunt ontzettend veel leuke dingen doen. En wanneer het tijd is voor een dikke sjaal om lekker in weg te kruipen, dan is het toch echt winter geworden.

Elk seizoen is anders en daarom wilt Bizzy dit met jou vieren.  Bekijk de agenda voor de actuele activiteiten.

Zoek je nog een geschikte locatie voor jouw activiteit? Kom dan eens langs voor een afspraak bij Bizzy & de Buiten Bij.

BeeDance  (vanaf 8 jaar)

Het BeeDance seizoen van het eerste kwartaal van 2018 is alweer voorbij. Vanaf oktober gaan we weer van start met een nieuwe reeks BeeDances.

Van 17.00 tot 20.30 uur kun je tijdens BeeDance lekker komen spelen, maar ook gezellig dansen met al jouw vriendjes en vriendinnetjes. Je kunt zelf komen aanwaaien of je kunt jouw verjaardag komen vieren. Rond 18 uur wordt het echt donker en kan het dansen beginnen!

Wie is de beste tijdens de verschillende dansspelletjes? Kom en daag je vrienden en vriendinnen uit! Natuurlijk mag je ook je favoriete liedjes aanvragen!

Wil jij je kinderfeestje vieren bij de BeeDance? Reserveer dan via reserveringen@bizzy-recreatie.nl en geef door met hoeveel kinderen en volwassen je komt.

 

Meer informatie over BeeDance kinderfeestjes? Klik dan hier.